Onze Keurslagerij is onze trots. Wij doen ons uiterste best om de beste ambachtelijk producten te bereiden. Of het nu gaat om een puur stukje vlees, de fijnste vleeswaren en droge worstsoorten, salades of de heerlijkste maaltijden. Wij gebruiken altijd de verste ingrediënten voor het eindresultaat van de beste kwaliteit.
Tevens zijn we actief op het gebied van maaltijdvoorzieningen, catering op locatie, bedrijfsbarbecue.
Samen met ons team deskundige medewerkers willen wij jou graag van dienst zijn.
Onze passie voor het slagersvak zie en je proef je zonder meer in onze producten.
Bij de onaangekondige bedrijfskeuring wordt er gekeurd op hygiene, assortiment, deskundigheid van de medewerkers, de informatievoorziening in de winkel en de hele uitstraling van de Keurslagerij (huisstijl).
Een onafhankelijk gecertificeerd kwaliteisbureau controleert of er aan de HACCP normen is voldaan. Een goede hygiene staat aan de basis van de kwaliteitsproducten. Daarom wordt de hygiene van de winkel, werkplaats en opslagruimte gekeurd. Tevens worden van diverse producten o.a. kipfilet en gehakt vleesmonsters genomen. De vleesmonsters worden bacteriologisch onderzocht.
Wij hebben diverse keren meegedaan aan vakwedstrijden en diverse gouden bekroning in de wacht gesleept voor onze eigengemaakte producten.
In 1941 is slagerij Kenkhuis gestart en is het pand gebouwd onder leiding van Johan en Corrie Kenkhuis.
Daarna hebben in 1975 Zoon Henk en zijn vrouw Tineke het bedrijf overgenomen en jaren lang voort gezet tot een prachtige zaak. In juni 2005 werd het bedrijf lid van de “Vereniging van Keurslagers”.
In oktober 2005 hebben wij, Ewald en Nicole Haverkort de Keurslagerij overgenomen van Henk en Tineke Kenkhuis. Dochter Corine Kenkhuis, werkt nog altijd in de zaak.
In 2013 is de winkel gemoderniseerd en verbouwd, tot een nog mooiere en modernere Keurslagerij, waarin we de klant nog beter kunnen bedienen.
Inmiddels werkt zoon Koen Haverkort ook regelmatig mee in de zaak.