Zoals het ’n vakman betaamt, staat bij ons de zorg voor de beste kwaliteit vlees hoog in ’t vaandel. Daarom houden we de inkoop van ons rundvlees graag in eigen hand. Dit vlees voldoet aan speciale eisen op het gebied van afkomst, voeding, gezondheid en welzijn. Hierdoor weet je dat je bij de Keurslager altijd verzekerd bent van een veilig en vertrouwd stukje rundvlees.
Ons varkensvlees, 1 ster beter leven, is afkomstig van Nederlandse boeren, waar naast liefde en aandacht voor het vak, duurzaamheid en dierenwelzijn centraal staan.
Vandaag geslacht, betekent morgen bij de slager. Door korte transportafstanden en door het voorkomen van stress bij de dieren gezorgd voor een smakelijk stukje vlees. Het vlees is vol van smaak, droog in de pan en sappig op het bord.
Panklaar toppers
Specialiteiten
Kalfsvlees heeft kwaliteiten om van te watertanden. Het is mals en het heeft een fijne smaak. Dit vlees vraagt om toevoeging van zachte, lichte sauzen en kruiden. Bovendien heeft kalfsvlees een laag vet gehalte. Kalfsvlees heeft doorgaans een korte bereidingstijd nodig en staat dus snel op tafel.
Ons kalfsvlees is afkomstig uit Nederland.
Specialiteiten
Kip- en kalkoenvlees zijn verrassend veelzijdige stukjes vlees, die op diverse manieren bereid en gecombineerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan filet, kipkarbonades, kalkoenhaas of schnitzels. Bovendien zijn diverse delen van kip en kalkoen mager en snel te bereiden. En voor wie geen zin heeft om lekker te kokkerellen, hebben we verschillende kipdelen alvast gegrild!
Onze kip komt van Wellfoort Farms: 100% antibiotica vrij. Met Wellfoort Farms brengt ESBRO samen met GroenlandKip en uniek concept op de markt: kip, gegarandeerd vrij van antibiotica en salmonella, gevoed met 100% natuurlijk en vegetarisch voer. Een prachtig antwoord op de toenemende vraag naar kipproducten die naast dierenwelzijn ook aandacht voor consumentenwelzijn hebben. Wellfoort, ‘100% pure kip'.
Specialiteiten
Lamsvlees is mager en heeft een mooie eigen smaak. Lamsvlees is perfect te combineren met vele verse ingrediënten. Veelgebruikte kruiden zijn tijm, marjolein en oregano. Je kunt het grillen, braden of stoven. Ook eenvoudig klaargemaakt, is lamsvlees heerlijk van smaak, dus zowel de professionele als de amateurkok kan het met plezier bereiden.
Specialiteiten