Kenkhuis, Keurslager

0546-561347 | winkel@kenkhuis.keurslager.nl

Het lekkerste varkensvlees

Lekker EIGENWIJS varkensvlees

Ons varkensvlees is afkomstig van Nederlandse boeren, waar naast liefde en aandacht voor het vak, duurzaamheid en dierenwelzijn centraal staan.

Vandaag geslacht, betekent morgen bij de slager. Bij Lekker Eigenwijs worden door korte transportafstanden en door het voorkomen van stress bij de dieren gezorgd voor een smakelijk stukje vlees. Het vlees is vol van smaak, droog in de pan en sappig op het bord.

Panklaar toppers

  • Verse worst
  • Gepaneerde schnitzels

Specialiteiten

  • Kaasworstje
  • Droge worst
  • Varkensstaarten en -poten

Kalfsvlees

Kalfsvlees heeft kwaliteiten om van te watertanden. Het is mals en het heeft een fijne smaak. Dit vlees vraagt om toevoeging van zachte, lichte sauzen en kruiden. Bovendien heeft kalfsvlees een laag vet gehalte. Kalfsvlees heeft doorgaans een korte bereidingstijd nodig en staat dus snel op tafel.

Ons kalfsvlees is afkomstig uit Nederland.

Specialiteiten

  • Rib-eye
  • Entrecôte
  • Schnitzels

Rundvlees

Zoals het ’n vakman betaamt, staat bij ons de zorg voor de beste kwaliteit vlees hoog in ’t vaandel. Daarom houden we de inkoop van ons rundvlees graag in eigen hand. Dit vlees voldoet aan speciale eisen op het gebied van afkomst, voeding, gezondheid en welzijn. Hierdoor weet je dat je bij de Keurslager altijd verzekerd bent van een veilig en vertrouwd stukje rundvlees.

Kip en kalkoen

Kip- en kalkoenvlees zijn verrassend veelzijdige stukjes vlees, die op diverse manieren bereid en gecombineerd kunnen worden. Denk bijvoorbeeld aan filet, kipkarbonades, kalkoenhaas of schnitzels. Bovendien zijn diverse delen van kip en kalkoen mager en snel te bereiden. En voor wie geen zin heeft om lekker te kokkerellen, hebben we verschillende kipdelen alvast gegrild!

Onze kip komt van de Boerderijkip. Boerderijkippen zijn 100% Hollandse scharrelkippen die opgroeien in stallen met overdekte vrije uitloop. De hele dag hebben ze hier vers water en gestrooide granen.

Specialiteiten

  • Gemarineerde kipsteak
  • Gegrilde drummets
  • Verse pure kipfilet

Lamsvlees

Lamsvlees is mager en heeft een mooie eigen smaak. Lamsvlees is perfect te combineren met vele verse ingrediënten. Veelgebruikte kruiden zijn tijm, marjolein en oregano. Je kunt het grillen, braden of stoven. Ook eenvoudig klaargemaakt, is lamsvlees heerlijk van smaak, dus zowel de professionele als de amateurkok kan het met plezier bereiden.

Specialiteiten

  • Kotelet
  • Lamsbout
  • Racks

Kenkhuis, Keurslager

Westeinde 13
7671EK Vriezenveen
0546561347

Openingstijden

maandag 08:00 - 12:30
13:30 - 18:00
dinsdag 08:00 - 18:00
woensdag 08:00 - 18:00
donderdag 08:00 - 18:00
vrijdag 08:00 - 18:00
zaterdag 07:30 - 16:00
zondag Gesloten